Aktuális Oriflame katalógus 2023. jan.18. – febr.7-ig! Valentin napi ajánlatok, online rendelés Brand Partner áron 20% kedvezménnyel!

A katalógus 3 hetente frissül, új termékekkel bővül és mindig más, új kedvezményekkel találkozhatunk.

Készülj fel az átalakulásra! Eljött az ideje, hogy elindulj saját utadon és megtaláld az egyéni stílusod. Vegyél részt velünk egy csodálatos átalakuláson, fedezd fel az újdonságokat, próbáld ki a klasszikusokat, találd meg az új kedvenc termékeidet. Találd meg szeretteid számára legjobb ajándékokat!

Ha itt online regisztrálsz mindent Brand Partneri áron rendelhetsz meg és még jár ebből is a 20% kedvezmény minden termékre!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [19.31 MB]

Miért svéd terméket rendelj?

Szenvedélyünk a szépség, a tudomány és az innováció iránt minden cselekedetünk szíve. A leghatékonyabb összetevők vizsgálatától kezdve a szakértői formulák fejlesztéséig, egy tudósokból álló csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a legkiválóbb termékek kerüljenek a katalógusba, melyek betartják ígéreteiket.

“Amikor kiválasztod a kedvenc ételeidet, vagy haj- és bőrápolóidat, fontos szempont számodra, hogy természetes összetevőket tartalmazzanak? Mi hiszünk a természet erejében és tisztaságában. Ezért használjuk fel termékeinkben a természet legjavát és erősítjük hatását a tudomány vívmányaival: hogy kívül-belül jól érezd magad”

Rendelni szeretnél?

A rendeléshez Brand Partneri regisztráció szükséges, regisztrálj itt!

Regisztráció után törzsvásárlóként azonnal 20% kedvezménnyel tudod leadni az első rendelésedet a mostani, illetve ezt követő 2 katalógus időszakban.  Amennyiben nem történik meg az első rendelés a regisztrációt a rendszer automatikusan törli.

Rendelek, regisztrálok