Aktuális Oriflame katalógus – 2021.dec.28. – 2022.jan.24-ig!

Az Oriflame katalógus  aktuális akciói mindig 3 hétig érvényesek. A katalógus 3 hetente frissül, új termékekkel bővül és mindig más, új kedvezményekkel találkozhatunk. Az 1-es katalógus ez alól kivétel, az év első katalógusa mindig 4 hetes!

Ünnepeljük együtt az Oriflame alapításának 55. évfordulóját. Ez alkalomból különleges ajándék vár Rád az 1-es katalógus 8-25-ig oldalain, minden termék 55% kedvezménnyel lehet a Tied. Természetesen, ha itt online regisztrálsz mindent Brand Partneri áron rendelhetsz meg és még jár ebből is a 20% kedvezmény minden termékre!

 

MEGNÉZEM A KATALÓGUST

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Letöltés [10.53 MB]

MIÉRT SVÉD TERMÉKET RENDELJ?

Szenvedélyünk a szépség, a tudomány és az innováció iránt minden cselekedetünk szíve. A leghatékonyabb összetevők vizsgálatától kezdve a szakértői formulák fejlesztéséig, egy tudósokból álló csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a legkiválóbb termékek kerüljenek a katalógusba, melyek betartják ígéreteiket.

“Amikor kiválasztod a kedvenc ételeidet, vagy haj- és bőrápolóidat, fontos szempont számodra, hogy természetes összetevőket tartalmazzanak? Mi hiszünk a természet erejében és tisztaságában. Ezért használjuk fel termékeinkben a természet legjavát és erősítjük hatását a tudomány vívmányaival: hogy kívül-belül jól érezd magad”

Rendelni szeretnél?

A rendeléshez regisztráció szükséges, regisztrálj itt! Regisztráció után viszont azonnal 20% kedvezménnyel rendelhetsz!

Rendelek, regisztrálok

error: Tartalom védett!!