Munkalehetőség-pénz-üzlet – Keress pénzt azzal, amit naponta használsz

Munkalehetőség-pénz-üzlet hogyan tudnék még több pénzt keresni? Egy felnőtt naponta átlagban min. 7 féle kozmetikumot használ. Te is ezek közé tartozol? Fogmosás, tusolás, testápolás, arcápolás, smink, parfüm, a felsoroltak, már több, mint 7 terméket foglalnak magukba.  Belegondoltál már abba, hogy akár pénzt is kereshetnél azzal, hogy naponta tisztálkodsz, kedvenc kozmetikumaidat, parfümödet használod, trendi divatkiegészítőidet viseled? Ha még nem jutott az eszedbe, itt az ideje, hogy üzleti lehetőségként gondolj a napi tisztálkodási cikkeidre, arcápolási rutinod közben használt krémeidre vagy sminkedhez használt dekorkozmetikumaidra.

 

Én olyan kozmetikumot használok, amiért még nekem fizetnek!

18 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy nem fogom a multik pénztárcáját gazdagítani a reklámköltséggel jól megspékelt horibilis vételárú termékek megvásárlásával, ha minőségi kozmetikumhoz hozzájuthatok más módon is. És nem elhanyagolható az sem, míg máshol én fizetem meg a termékek reklámköltségét, azt nem hogy megspórolhatom, hanem még oda is adják nekem.

*Ha Te is így érzel, egyetértesz velem, és inkább pénzt is szeretnél keresni a napi kozmetikumaiddal, nem kell mást tenned, csak az oldalon egy tagságot regisztrálni, és ez után már 20% kedvezménnyel rendelheted meg kedvenc termékeidet.

*Ha üzleti lehetőségben gondolkodnál,

 • Nem kell árukészletet felhalmoznod és helységet bérelned
 • Nem kell a kiszállítással és a számlázással sem foglalkoznod, a logisztikai hátteret és az online vásárlási felületet a cég már biztosítja nekünk, ahová egy saját linkkel meghívhatod barátaidat, ismerőseidet.
 • Otthonról dolgozhatsz kényelmesen egy kávé, vagy tea mellett, kötetlen időbeosztásban, online vagy offline, ahogy ez Neked a legmegfelelőbb.

 

Hogyan lehetséges? Melyik cég nyújtja mindezt?

Nézd meg ezt a videót segíthet a döntésben!

Az oldalon elvégzett regisztráció (feltételekről bővebben: ITT)  után Oriflame tagsági kódot kapsz, mellyel egyidejűleg Oriflame fogyasztói hálózatomhoz is csatlakozol és részese lehetsz Te is a sikereknek, segítek abban, hogy elérd a céljaid!

Milyen előnyöd származhat abból, ha elkezded az üzletépítést?

 • Kozmetikumok, táplálkozáskiegészítők, divatkiegészítők rendelése 20%-al olcsóbban, Vip ösztönző ajándékok, kedvezmények
 • Évente 17 alkalommal, azaz nem havonta, hanem 3 hetente van kifizetés, folyamatosan növekvő bónusz lehetőségek
 • Rugalmas időbeosztás
 • Otthoni munkavégzési lehetőség, online munka
 • Átlag feletti életszínvonal, a nyugdíjas évekre egyre növekedő jövedelem biztosítása
 • Önmegvalósítási lehetőség
 • Karrier, folyamatos előrelépési lehetőség pozíció nélkül
 • Nem kell pénzt befektetni, a regisztráció után az első rendelésnél egyszeri 999ft regisztrációs díj van
 • Biztonság – nincs létszám leépítés, biztos munkalehetőség korlátlan ideig

Kik nem tudnak pénzt keresni ezzel az üzlettel?

Azok, akik üzletépítés céljából csatlakoznak, a 80%-90%-ban soha nem fognak keresni egy vasat sem. Miért van ez így? A tapasztalat az, hogy nem hajlandók megtenni azokat a lépéseket, melyek a siker eléréséhez szükségesek. Legtöbbször van egy saját elképzelésük és koncepciójuk arról, hogy ez hogyan fog működni nekik, de sosem kérdeznek meg egyetlen vezetőt sem arról, hogy nekik ez hogyan is sikerült. Az együttműködés hiánya okozza a legnagyobb gondot, nem tudnak, nem akarnak segítséget kérni. És akik nem kérnek, azoknak hiába adjuk kérés nélkül is a segítséget, az irány általában akkor is más szokott lenni. A sikertelenség fő oka az esetek 90%-ban ez.

Kik tudnak pénzt keresni itt?

A maradék 10% figyeli, hogyan sikerült másoknak, felkeresi a vezetőit, akihez csatlakozott, és eléri, hogy 3 hetente 10.000-300.000 Ft bevétele legyen. A Siker terv alapján a profi üzletépítők havi bónusza a több millió Forintot is elérheti. A kérdés tehát sosem az, hogy mennyit lehet ezzel az üzleti lehetőséggel keresni, hanem az, hogy Te hajlandó vagy-e megtenni a sikerhez vezető lépéseket, ha tagságot regisztrálsz és csatlakozol?

Pénzkereset az Oriflame-mel nézd meg a videót segíthet a döntésben!

Mit érdemes itt csinálni, mi a feladat?

Egyszerű a válasz: a feladat egy törzsvásárlói hálózat kiépítése.

Minél nagyobb törzsvásárlói hálózatot sikerül kiépíteni, olyan hálózati tagokkal akik rendszeresen használják, fogyasztják a termékeket, annál nagyobb jövedelemre lehet szert tenni. Minél gyorsabban csinálja ezt valaki, annál hamarabb éri el a célját. Fontos, hogy a hálózat kiépítése nem egy egyedül végzendő tevékenység, akiket a hálózatban nem csak a termékek vásárlása, használata, fogyasztás érdekli, hanem az üzleti lehetőség is, az ő munkájukkal együtt megduplikálódik a hálózatod, tehát csapatban könnyebb és gyorsabb.

A sikert itt sem adják ingyen, természetesen nem keveset, sokat kell tenni azért, hogy otthoni munkával online is eredményeket érjünk el, de ehhez minden online, offline eszközt és praktikát meg fogsz tudni kapni, ha itt az oldalon hozzám csatlakozol.

Csak egy elhatározáson múlik, hogy felépíted-e a saját törzsvásárlói/fogyasztói hálózatodat! Itt egy idézet jut eszembe erről :

“Ma meg fogom tenni, amit mások nem tesznek meg, így holnap elérhetem azt, amire másoknak nem lesz lehetőségük.” (Jerry Rice)


 

Hogyan lehetsz a leghatékonyabb induláskor? avagy induláskor sikert gyorsan!

1. Regisztráció után az Oriflame katalógus ajánlataiból válaszd ki a legmegfelelőbbet és add le rendelésed min. 100bp pontértékben, ez megfelel katalógus áron kb. 30.000ft rendelésnek. Ezzel be tudsz kerülni egy ajándékprogramba, ami a Törzsvásárlóknak szóló induló Start program, melynek segítségével kb. min. 30.000ft értékű ajándék tulajdonosává is válhatsz. A programról részleteket ezen a linken olvashatsz: Törzsvásárlói program – induló Start program

2. Még hatékonyabb lehetsz, ha induláskor bőrtípusodnak megfelelő arcápoló szettekből rendelsz. A szettek több bp értéket adnak, mintha egyenként rendelnénk meg őket, így kevesebbet fizetünk 100bp-ért!  Az arcápoló szettek kiválasztásához a Bőrápolási kisokos tud segítséget nyújtani.

3. Ha az egészség számodra a legfontosabb, indulj el a Wellness by Oriflame által nyújtott étrendkiegészítők beszerzésével. A termékek elősegítik a helyes táplálkozást, az egészséges testsúly megtartást és kialakítást. Bővebb info az alábbi posztban!

 

Jó döntést kívánok, sok sikert az induláshoz!

Kezdd el még ma regisztrációddal jelentkezz itt!

A tagsággal azonnal jogosulttá válsz saját rendelések elküldésére a katalógus árakon felül még 20% kedvezménnyel és lehetőséged van saját Oriflame hálózat szervezésére is. (Regisztráció ingyenes!)

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a jelentkezés elküldésére

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!


Gyura Anikó | © Minden jog fenntartva szepsegesuzlet.hu | 2017 – 2018.| Adatkezelési tájékoztató

Megosztom másokkal is:
error: Tartalom védett!!