Munkalehetőség, pénz, üzlet

Munkalehetőség pénz üzlet ennek az oldalnak a címe. Itt tudsz informálódni arról, hogy milyen lehetőségeket nyújthat számodra az Oriflame még 2020-as években is.

Az online világban is lehetőség van arra, hogy itt egyéni céljaidhoz képest pénzhez juss. 

Olvasd el jelentkezés előtt az információkat. Ezután jelentkezz az űrlapon. Vagy ha már döntöttél is, azonnal jelentkezni tudsz az űrlap kitöltésével.

Nem szeretem a „munkalehetőség” szót, hiszen munka általában van, de legtöbb esetben nem sokat fizetnek.  Bár ez a munka főleg direkt értékesítésről szól, fontos tudni azonban azt, ami evidencia, hogy olyan termékeket fogsz tudni ajánlani másoknak is , melyeket Te is kipróbáltál. Jó szívvel használsz. Ebből következik, hogy akkor válik aktivvá a jelentkezésed, ha saját részedre is vásároltál már Oriflame termékeket. Tehát úgy döntesz, hogy regisztrálsz és max. 30 napon belül le adod első rendelésed is.

 

Munkalehetőség pénz üzlet

Jelentkezés

Jelentkezés

 • Jelentkezés után saját klubtagsági kódot kapsz, mellyel automatikusan 20% kedvezménnyel tudsz rendelni!
 • A rendszer 999ft klubtagsági díjat számol fel első rendeléskor.
 • Egy kávé árából és a saját termékeid tapasztalataival már el is kezdheted tevékenységed!
Oriflame katalógus

Keress pénzt azzal, amit naponta használsz

Munkalehetőség-pénz-üzlet hogyan tudnék még több pénzt keresni?

Egy felnőtt naponta átlagban min. 7 féle kozmetikumot használ. Te is ezek közé tartozol?

Fogmosás, tusolás, testápolás, arcápolás, smink, parfüm, a felsoroltak, már több, mint 7 terméket foglalnak magukba.

Belegondoltál már abba, hogy akár pénzt is kereshetnél azzal, hogy naponta tisztálkodsz, kedvenc kozmetikumaidat, parfümödet használod, trendi divatkiegészítőidet viseled?

Ha még nem jutott az eszedbe, itt az ideje, hogy üzleti lehetőségként gondolj a napi tisztálkodási cikkeidre, arcápolási rutinod közben használt krémeidre vagy sminkedhez használt dekorkozmetikumaidra.

Milyen előnyöd származhat abból, ha elkezded az üzletépítést?

 • Kozmetikumok, táplálkozáskiegészítők, divatkiegészítők rendelése 20% kedvezménnyell diszkontáron,ösztönző ajándékok, jutalmak
 • Évente 17 alkalommal, azaz nem havonta, hanem 3 hetente van kifizetés, folyamatosan növekvő bónusz lehetőségek
 • Rugalmas időbeosztás
 • Otthoni munkavégzési lehetőség, online munka otthonról, vagy bárhonnan
 • Átlag feletti életszínvonal, a nyugdíjas évekre egyre növekedő jövedelem biztosítása
 • Önmegvalósítási lehetőség
 • Karrier, folyamatos előrelépési lehetőség pozíció nélkül
 • Nem kell pénzt befektetni, a regisztráció után az első rendelésnél egyszeri 999ft regisztrációs díj van
 • Biztonság – nincs létszám leépítés, biztos munkalehetőség korlátlan ideig

Munkalehetőség pénz üzlet? Kik tudnak pénzt keresni itt?

A csatlakozók 10%-20%-a figyeli, hogyan sikerült másoknak is pénzt keresni. Ők felkeresik a vezetőt, akihez csatlakoztak és elérik, hogy 3 hetente 10.000-300.000 Ft bevételük legyen. Igen elérik, mivel addig dolgoznak a kitűzött terveiken, amíg az el nem készül. A Siker terv alapján a profi üzletépítők havi bónusza a 6 számjegyű jövedelmet is elérheti. A kérdés tehát sosem az, hogy mennyit lehet ezzel az üzleti lehetőséggel keresni, hanem az, hogy Te hajlandó vagy-e megtenni a sikerhez vezető lépéseket miután csatlakoztál.

Pénzkereset az Oriflame-mel nézd meg a videót!

Olyan kozmetikumot használok, amiért még nekem fizetnek!

Neked is tetszene ez felállás? … Fizetek a kozmetikumokért, de 80%-100%-ban ingyenessé tudom tenni a vásárlást, sőt, még plusz pénz is jön.

20 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy nem fogom a multik pénztárcáját gazdagítani a reklámköltséggel jól megspékelt horibilis vételárú termékek megvásárlásával, ha minőségi kozmetikumhoz hozzájuthatok más módon is. Tudtad, hogy egy-egy újdonság megvásárlásával, amiért berohansz a dogériába, rengeteg reklámköltséget is kifizetsz?  Szeretnéd, ha beszerezési áron juthatnál hozzá mindenhez?

*Ha Te is  inkább pénzt is szeretnél keresni a napi kozmetikumaiddal, nem kell mást tenned, csak az oldalon elvégezni a regisztrációt és ez után már 20% kedvezménnyel rendelheted meg kedvenc termékeidet.

*Ha üzleti lehetőségben gondolkodnál,

 • Itt nem kell árukészletet felhalmoznod és helységet bérelned
 • A termék kiszállítással és annak számlázásával sem kell foglalkoznod, a logisztikai hátteret és az online vásárlási felületet a cég már biztosítja nekünk, ahová egy saját linkkel meghívhatod barátaidat, ismerőseidet. Természetesen a saját vásárlóid kiszolgálására ez nem vonatkozik, azt Te intézed, van kiskereskedelemre is lehetőség, bár az online jövedelem 80%-a nem innen fog jönni.
 • Otthonról dolgozhatsz kényelmesen egy kávé, vagy tea mellett, kötetlen időbeosztásban, online vagy offline, ahogy ez Neked a legmegfelelőbb. Ha utálod a homeoffice-t, az online munkát akárhol elvégezheted.

Melyik cég nyújtja mindezt?

Nézd meg ezt a videót!

Kik nem tudnak pénzt keresni ezzel az üzlettel?

Azok, akik üzletépítés céljából csatlakoznak, a 80%-90%-ban soha nem fognak keresni egy vasat sem.

Miért van ez így?

A tapasztalat az, hogy sokan nem hajlandók megtenni azokat a lépéseket, melyek a siker eléréséhez szükségesek. Legtöbbször van egy saját elképzelésük és koncepciójuk arról, hogy ez hogyan fog működni nekik, de sosem kérdeznek meg egyetlen vezetőt sem arról, hogy nekik ez hogyan is sikerült. Az együttműködés hiánya okozza a legnagyobb gondot, nem tudnak, nem akarnak segítséget kérni. És akik nem kérnek, azoknak hiába adjuk kérés nélkül is a segítséget, az irány általában akkor is más szokott lenni. A sikertelenség fő oka az esetek 90%-ban, az együttműködés hiánya!

Ha nem szeretnél ebbe a helyzetbe kerülni, csatlakozásod regisztrációd után lépjél velem kapcsolatba!

Hogyan lehetsz a leghatékonyabb induláskor? avagy induláskor sikert gyorsan!

1. Regisztráció után az Oriflame katalógus oldalon válaszd ki a katalógusok ajánlataiból a legmegfelelőbbet és add le rendelésed.

2. Még hatékonyabb lehetsz, ha induláskor bőrtípusodnak megfelelő arcápoló szettekből rendelsz. A szettek több bp értéket adnak, mintha egyenként rendelnénk meg őket, így kevesebbet fizetünk 100bp-ért!  Az arcápoló szettek kiválasztásához a Bőrápolási kisokos tud segítséget nyújtani.

3. Ha az egészség számodra a legfontosabb, indulj el a Wellness by Oriflame által nyújtott immunrendszer erősítő étrendkiegészítők beszerzésével. A termékek elősegítik a helyes táplálkozást, az egészséges testsúly megtartást és kialakítást.

Mit érdemes itt csinálni, mi a feladat?

Egyszerű a válasz: a feladat egy törzsvásárlói és vezetői hálózat kiépítése egyben, mely online is végezhető.

Minél nagyobb törzsvásárlói hálózatot sikerül kiépíteni, olyan hálózati tagokkal akik rendszeresen használják, fogyasztják a termékeket, annál nagyobb jövedelemre lehet szert tenni. Minél gyorsabban csinálja ezt valaki, annál hamarabb éri el a célját.

Fontos, hogy a hálózat kiépítése nem egy egyedül végzendő tevékenység, akiket a hálózatban nem csak a termékek vásárlása, használata, fogyasztás érdekli, hanem az üzleti lehetőség is, az ő munkájukkal együtt megduplikálódik a hálózatod, tehát csapatban könnyebb és gyorsabb.

A sikert itt sem adják ingyen, természetesen nem keveset, sokat kell tenni azért, hogy otthoni munkával online is eredményeket érjünk el, de ehhez minden online, offline eszközt és praktikát meg fogsz tudni kapni, ha itt az oldalon hozzám csatlakozol.

Csak egy elhatározáson múlik, hogy felépíted-e a saját törzsvásárlói/fogyasztói hálózatodat!

Itt egy idézet jut eszembe erről :

“Ma meg fogom tenni, amit mások nem tesznek meg, így holnap elérhetem azt, amire másoknak nem lesz lehetőségük.” (Jerry Rice)

error: Tartalom védett!!