Az Oriflame katalógus  mindig 3 hétig érvényes, 3 hetente frissül, új termékekkel bővül és mindig más, új kedvezményekkel találkozhatunk. Ami az egyik katalógusban nem volt akciósan megtalálható, az a következőben már lehet, hogy nagy kedvezménnyel kapható. Vannak olyan termékek, melyek megrendelhetőek akkor is, ha nem látjuk azokat a katalógusban. Ilyen esetben érdeklődj nálam, hogy az általad keresett terméket még forgalmazzák-e. Ami általában nincs benne a katalógusban, de még rendelhető, az teljes katalógus áron kapható meg. Kivétel persze abban az esetben,  ha  nálam éppen egyedi akcióban még van 1-1 db készleten.

Aki szeretne a katalógus áraiból még plusz kedvezményt kapni, jobban jár, ha saját tagságot regisztrál, melyet  itt azonnal az oldalon található regisztrációs űrlapon meg is tud tenni. Regisztrálás után, kap majd egy visszaigazoló e-mailt vagy smst és miután sikerült megerősíteni a regiszrációt a saját kódszámával a katalógus árhoz képest min. 20%-kal olcsóbban tud rendelni azonnal. Aki már kódszámmal is rendelkezik,  jogosulttá válhat még további ajándékokra és törzsvásárlói, szépségtanácsadói kedvezményekre, katalógus ajánlatain felüli akciókra. A tagság nem jár állandó jellegű rendelési kötelezettséggel, de csak az regisztráljon tagságot itt, akinek van időnkénti rendelési igénye is. Az első rendelés leadásánál a rendszer automatikusan egyszeri 999ft éves tagsági díjat számol fel. Létezik éves tagmegújítás is, de abban az esetben, aki úgy dönt hogy folyamatosan ad le rendelést, ennek díját elengedik.

Lapozd fel itt az Oriflame aktuális katalógust!

Ha nem töltődnek be a képek frissítsd a böngésződ! A katalógus letölthető, így kényelmesen ki tudod választani azokat a termékeket, melyek megtetszettek, és a termék kódját fel tudod jegyezni. 


Nézd meg a legutolsó katalógus ajánló videóimat!

Az aktuális Oriflame katalógus érvényes december 17. este 22 óra!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

Oriflame új termékek

Smink tipp

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

   


Gyura Anikó | © Minden jog fenntartva szepsegesuzlet.hu | 2017 – 2018.| Adatkezelési tájékoztató

Megosztom másokkal is:
error: Tartalom védett!!