ORIFLAME KATALÓGUS 2023.

Oriflame katalógus online

-Tavasz – nyár legjobb ajánlatok!-

Rendelés az Oriflame katalógus ajánlataiból Brand Partner áron 20% kedvezménnyel

1. Online rendelést csak regisztráció után tudsz elküldeni – előny: azonnal Brand Partner áron, azaz 20%kedvezménnyel kapsz mindent

2. Ne maradj le a legjobb akciókról!   –  Lehetsz csak törzsvásárló, de a termékek tovább ajánlásával pénzt is kereshetsz!


 

Mit rendelhetünk az Oriflame katalógus ajánlataiból online?

Mindennapi „szépségtárunk”-hoz szükséges termékeinket megrendelhetjük az aktuális katalógusból, melyeket egyébként is megvásárolnánk a drogériában, azaz

 • Dekorkozmetikumokat – a napi sminkeléshez, szépségápoláshoz
 • Mindent ami, az arcápoláshoz, bőrápoláshoz , test- és hajápoláshoz szükséges, kellékeket – nők és férfiak részére készült termékeket
 • Parfümöket – Francia parfümőrök által elkészített  női, férfi illatokat
 • Babáknak testápoló termékeket – A babák érzékeny bőrére gyártott készítményeket
 • Étrendkiegészítőket, vitaminokat – az egészséges és szépség megőrzésére, fenntartására és immunerősítésre.
 • Divat kiegészítő kellékeket – A kozmetikumokon felül még a ruhatárhoz szükséges kiegészítőket is, táskákat, sálakat, ékszereket.

Az akciók 3 hetente változnak, az érvényességi idő fel van tüntetve a katalógus borító oldalán.

A következő kiadvány megtekintésével pénzügyileg is előre tervezheted vásárlásaidat, így akár komolyabb havi megtakarításra tehetsz szert.


Regisztráció után azonnal rendelhetsz az Oriflame termékeiből

Ez azt jelenti, hogy a jelenleg érvényes KATALÓGUS kínálatából regisztráció után máris el tudod küldeni a rendelésed, melyben minden terméket már automatikusan 20% kedvezménnyel Brand Partneri áron számláz a rendszer!

Megelégedettségi garancia minden megrendelt termékre

Minden termékre 100% megelégedettségi garancia érvényes. Bátran próbáld ki, ami elsőre megtetszik. Ha használatban kiderül, hogy nem felel meg számodra a termék, esetleg minőségi problémát tapasztalsz, illetve hibás  kiszerelés esetén is, vissza küldhető és érvényesíthető a garancia.


A KÖVETKEZŐ KAMPÁNY KATALÓGUSA is megnézhető már itt az oldalon, melyben előzetesen megtekinthetőek az új termékekek és akciók is, de rendelést leadni, csak a katalógus érvénybe lépésének idejétől lehetséges!


Az EXKLUZÍV KIADVÁNY , azaz a mini katalógus, mely csak online áll rendelkezésre, szintén  számos akciós ajánlatot tartogat, melyből limitáltan rendelhetőek a feltüntetett termékek a megjelölt időpontig!


A NORRSKEN prémium ékszerek, egyedi kézzel készített kollekciója negyed évente új kínálattal jelenik meg. Elkészítésükhöz fél drágaköveket használtak, és csomagolásuk is nagyon exkluzív, így kiváló ajándék lehet karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra.

Kattints az alább található katalógus linkekre –  ráklikkelés után meg tudod nézni az aktuális és következő kiadványokat!

Aktuális Oriflame katalógus

A 8-as Oriflame katalógus érvényes 2023. jún.13. kedd este 22 óráig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

AKTUÁLIS ORIFLAME KATALÓGUS

máj.24. – jún.13.

EXKLUZÍV AJÁNLATOK

Minikatalógus máj.23. – jún.13.

KÖVETKEZŐ KATALÓGUS

jún.14. – júl.4-ig

NORRSKEN PRÉMIUM ÉKSZEREK

Nyári kollekció 2023

NovAge ARCÁPOLÓK

Brand katalógus árak  nélkül

Fontos információ az online első rendelés leadáshoz!

 

– Mielőtt fellapoznád, vagy letöltenéd, esetleg rendelést szeretnél elküldeni a katalógusból, olvasd el az alábbi néhány fontos információt a rendelé menetével kapcsolatban:

 • Ha rendelni szeretnél a kínálatból, regiszráció után megteheted!
 • Amennyiben úgy döntesz regisztrálsz, azonnali  20% kedvezménnyel online vásárolhatod meg a termékeket és akár ingyenesen házhoz is kérheted!
 • A regisztráció ingyenes, 16 éves kortól, magyarországi lakcímmel bárki a rendszer tagja lehet (alapban első rendelésnél egyszeri 1.199ft klubtagsági díjat számol fel a rendszer)
 • A megszerzett klubtagsági kódszám az első rendeléssel aktiválódik.    (Mely a visszaigazoló sms vagy e-mail-ből történő megerősítés után elküldhető) max. 30 napon belül, azaz 3 katalógus időszakon belül rendelj.   Ez idő intervallum után a rendszer automatikusan törli a megszerzett kódszámot. Tehát csak akkor érdemes regisztrálnod, ha rendelni is szeretnél valamit.
 • Az első rendelés után nincs folyamatosan vásárlási , mennyiségi, időbeli kötelezettség.  1 éven belül min. 1 rendelés viszont szükséges, hogy ne töröljön a rendszer.
 • 100bp (bonusz pont) rendelésnél, vagy Joker termék megrendelésénél ingyen van a szállítás. Ha szeretnéd, hogy termékeidet ingyen házhoz szállítsák, akkor van olyan lehetőség, hogy kiváltsd a szállítási díjat egy kijelölt „Joker termékkel” vagy ha alapvetően a díjmentes szállításhoz szükséges rendelést küldöd el, akkor elengedik a szállítási díjakat.

REGISZTRÁCIÓ UTÁNI RENDELÉSI ELŐNYEID:

 • Rendelésed a katalógus átnézése után könnyedén fogod tudni elküldeni.
 • Nem kell várnod senkire, csomagodat, már 1 vagy 2 napon belül kézhez is veheted.
 • Az online rendelés leadásakor a következő katalógushoz is  egyidejűleg hozzájuthatsz! Így nemcsak online nézheted meg!
 • Azonnal megillet a 20% engedmény, egy termék rendelése esetén és az akciós termékekre is vonatkozólag!

Tehát, ha rendelnél, regisztrálj itt most!

Regisztrálok és rendelek

 

Katalógus termékek áraival kapcsolatos információ

 • A katalógusokban feltüntetett akciós árak, csak az adott katalógus borítóján szereplő dátum intervallumban érvényesek! Regisztráció után azonban automatikusan diszkont áron vásárol mindenki, tehát a katalógus árból még 20%-kal kedvezőbb áron! Ez az akciós áraknál is érvényes.
 • Ha rendelni szeretnél bármit , regisztráció után saját magad megteheted.
 • Amennyiben akadályba ütközöl, vagy nem egyértelm valami, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeken és kérj segítséget! 

Pénzkereseti lehetőséget keresel? Törzsvásárlóként akár még kiegészítő jövedelmed is lehet!

 1. Már ismered az Oriflame termékeket, de eddig csak katalógus áron vásároltál?
 2. Vagy még sosem próbáltad a svéd kozmetikumokat, de szeretnéd kipróbálni és a jó tapasztalatok ajánlásával pénzt is keresni?

 

Akkor van  itt Neked egy lehetőség, DOLGOZZ ONLINE! OTTHONRÓL, VAGY BÁRHONNAN!

  • Regisztrálj és rendelj online
  • Használd a termékeket, legyél törzsvásárló
  • Ha törzsvásárlóként már elegendő tapasztalattal rendelkezel, bármikor elkezdheted a munkát is, azaz a pénzkeresést!
  • Ahhoz, hogy valódi eredményeket érj el, munkádat folyamatosan segítem, személyes konzultációkkal is

Dolgozz velem online Brand Partnerként!

Regisztrálj most!
Érdekel regisztrálok