Giordani Gold Incontro Eau de Parfüm a romantikus hölgyek kelléke

A Giordani Gold Incontro ( Termékkód: 26458 Kiszerelés: 50ml )  egy  romantikus, nagyon nőies illat, virágos-fűszeres karakterrel, eau de parfüm illatkoncentrációban.

A parfüm megalkotója, Sonia Constant, akkor nyerte az ihletet, a parfüm elkészítéséhez, amikor  a Transzszibériai expresszel tett utazást , a híres selyemút vonalán és a kiránduláson  egzotikus fűszerekkel és növényekkel találkozott. A fejjegyben keleti fűszerek vörösbors és az ábelmósusz keveredik, a szívjegyben egy romantikus virágcsokor illan elő, mely bársonyos rózsából, érzéki ylang ylangból és a légies jázminból alkot egyveleget. A megerősítő alapjegyben: az ámbra, benzoin és tonkabab érezhető.

A parfüm doboza és az üveg pink-arany színe is kifinomult és elegáns tartalomról árulkodik.

Saját tapasztalat, vélemény : A parfüm megjelenése óta nagy kedvencem, már mielőtt megjelent volna nagy várakozással indított, vajon milyen lehet ebben az elegáns csomagolásban készült illat.  A parfüm nevében is benne van “incontro”, ez olaszul “találkozás”-t jelent, nem véletlen tehát, hogy akit felkelti a külsőre a kíváncsiság,alig várja, hogy találkozhasson a parfümmel.   2013-ban jelent meg, megjelenésekor egy teljes kollekcióval találkozhattunk, a parfümnek volt egy férfi párja is, testápoló ugyanebben az illatban és egy smink kollekció is kapható volt (mely egy fekete szempilladúsító spirált , rúzst és mozaikszerű rózsás árnyalatú arcpirosító púdert is tartalmazott). Limitáltan jelent meg a teljes kollekció, a parfümök egy ideig kaphatóak voltak, aztán eltűntek. Nagy örömömre 2017. év elején került vissza a Giordani Gold Incontro női illata a katalógusba, azóta újra kapható. Visszatérése óta nem mindig látható a katalógusban, időnként jelenik csak meg, de megjelenéskor már nagyon sokszor le volt akciózva, aki szerette és szereti ezt az illatot,  nem árt, ha bevásárol belőle, nem lehet tudni, hogy meddig lesz kapható.

 


Lapozd fel az érvényben levő katalógust, és a parfüm katalógus árainak akcióin felül rendeld meg 20%-kal  olcsóbban!

Fellapozom a katalógusokat!

Fellapozom a katalógust!

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

Szeretném az Oriflame kedvezményeket

Megosztom másokkal is:
error: Tartalom védett!!