Giordani Gold fiatalos ragyogás szérum állagú primer a smink alapjához

Egy primer, azaz egy professzionális sminkalap a Giordani Gold Fiatalos Ragyogás szérum állagú sminkalapja (kódszám:33300). A termék használatával ragyogj az ünnepi, alkalmi partykon, találkozókon. A sminkalap a hétköznapi smink rutinnál  is nyugodtan alkalmazható, sminkelés előtt még hidratáltabbá, feszesebbé tehetjük az arcbőrt.

A szérum hasonlít a korábban megjelent Giordani Gold szérum-sminkalaphoz, melyet jó ideje nem lehetett kapni, ezért külön örülök, hogy visszatért egy kicsit megújult formában. A régebbi változatban a csillámok inkább aranylóak voltak, az egész egy aranyló enyhe csillogást eredményezett, rövid ideig volt kapható. A megújult mostani változat inkább rózsaszínes, de ez arcra kenve nem feltűnő, viszont nem lesz nagymértékben aranylóan csillogó hatású. Felkenés után jól hidratál, inkább alapként alkalmaztam, önmagában kevésnek tűnt, de alkalmazható önmagában is.  Ha valaki nem szereti a napi jellegű alapozást, vagy éppen kevés az idő a precíz alapozásra, elegendő csak ezt a szérumot felkenni.

A szérum összetevői

Fehér tea kivonat és hyaluronsav, bőrtökéletesítő komplex és rózsaszín-aranytónusú fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Elősegíti a fiatalos kinézetet, hidratál, aki napi szinten szereti az igényességet, annak ajánlom, akár napi használatra. 

Alapozók használata a szérum-sminkalap fölé

A Giordani Gold szérum-sminkalap fölé bármilyen alapozó alkalmazható. Az alapozók használata során legjobb, ha hűek maradunk a Giordani Gold márkához, ennek értelmében az alábbi alapozók javasoltak:

  • Invisible Touch alapozó – Giordani Gold: A könnyű formulájú alapozó természetes hatást és fiatalos bőrtónust eredményez. Hidratáló összetevőjének köszönhetően hatékonyan hidratál, így csökkenti a száraz bőrre jellemző finom vonalak megjelenését.
  • Öregedésgátló alapozó – Giordani Gold: A bőrtökéletesítő alapozó egységesebbé és fiatalosabb megjelenésűvé teszi a bőr tónusát. Formulája ritka és exkluzív, antioxidáns hatású fehér szarvasgomba-kivonatot tartalmaz. Ragyogóbbá és szebbé teszi az arcbőrt. Lágyan simul az arc bőrére.
  • Mineral tartós alapozó SPF 15 – Giordani Gold: Revitalizáló és bőrápoló hatású, ásványi alapú alapozó. Tökéletes fedést, tartós hatást nyújt. 15-ös fényvédő faktort, és Olaszországból származó vulkáni ásványokat tartalmaz, amelyek revitalizálják a bőrt és öregedésgátló hatásuk van.
  • Silk folyékony alapozó – Giordani Gold: Extra folyékony állagú alapozó, amelyet a selyem lágysága ihletett. Tökéletesíti a bőr tónusát, természetes, szinte észrevehetetlen fedést nyújt. A bőrt optikailag tökéletesítő részecskéi elkendőzik a bőrhibákat, és fiatalosabbá teszik a bőr megjelenését. 12-es fényvédő faktora véd a környezet káros hatásaival szemben. Ideális normál és zsíros bőrre.

Az alapozáshoz szükséges termékek (alapozó, sminkalap, primer)  megrendelhetőek az Oriflame katalógusból min. 20%-kal kedvezménnyel! 

Aktuális ajánlatokért lapozd fel az aktuális Oriflame katalógust és regisztrálj!

error: Tartalom védett!!