Enigma Eau de Toilette egy régi klasszikus, csábító illat

Az Enigma Eau de Toilette (Termékkód: 13850 Kiszerelés: 50ml Minta kódja: 13851) egy prémium illat,  a kifinomult érzékiség megtestesítője. A jegyeiben a fekete rózsa és az éjszaka virágba boruló jázmin varázslatos illata keveredik, az angyaltrombita, az érzéki ámbra, a szantálfa és  érzéki pacsuli aromájával. Egy titokzatos illat, egy rejtélyes elixír, amely szinte megrészegít és viselőjét ellenállhatatlanná teszi.

Bernard Ellena ismert illatkreátor alkotása. A parfümőr pl. a Benettonnak, Davidoffnak, Jil Sandernek, Ted Lapidusnak alkotott parfümöket, ha csak a nagyokat említjük, de számos divatház kedvenc illatkreátoraként tartják számon. Az Oriflame-nek ő alkotta meg a korábban kapható és közkedvelt parfümjjeit is: After Hours (2008), Dancing Lady Hypnotic Night (2012), Deep Impact (2009), Embrace Him (2010),  Giordani Gold (2002), Giordani Gold Original (2016), Native Force (2012), Petal Quatz (2008), Precious Moment (2010), Precious Moment Red Dream (2012), Pretty Swan (2012), Voyager Spirit (2014), Visions V Love Story (2009).

Illat elnevezés jelentése: Az “enigma” szó jelentése, rejtély, talány, titok.

Illatjegyek: Az Enigma parfüm a virágos-gyümölcsös-fűszeres illatkategóriába sorolható illat, egy régi kedvenc, egy dívás esszencia. Igazi hangulat keltő, befolyásoló, szenvedélyes, aki ezt a parfümöt használja igazi nőnek érezheti magát. Egy olyan illat, melyet többnyire különleges alkalmakra rejtegetnek megvásárlóik a hálószoba gardróbjaiban.

A parfüm üzenete: ha már beszereztük, ne rejtegessük, kezdjük el használni, ez a parfüm a hétköznapokban is varázserővel bír.

Formatervezett külső: A különleges formájú üveg is az illat szenvedélyes, titokzatos erejét sugallja. A formatervezőt, Fabrice Legrose-t a spanyol Guggenheim múzeum építészeti csodája ihlette az üveg megalkotására. Bár ez az illat most egy (2008-as megjelenésekor még Eau de Parfüm volt)  Eau de Toilette a mostani verzió is, mégis tartós, sokáig érezhető,  intenzív. Saját tapasztalat, hogy kifújás után egész nap érezhető, nem csak a környezet érzékeli a parfümöt.


Megfizethető ár: Az Enigma parfüm árát tekintve prémium áron vásárolható, amikor nincs akcióban 7499ft, ám érdemes figyelni a különleges akciókat is, féláron, vagy akár 67%-kal olcsóbban is megrendelhető, plusz  min. 20% kedvezmény is jár, ha saját tagsággal rendelkezünk.

Lapozd fel az érvényes Oriflame katalógust, és rendelj online!  A katalógus árból még 20% kedvezmény!

error: Tartalom védett!!