Oriflame Lucia Parfüm,  meghitt emlékek eau de toilett-je

Az Oriflame Lucia parfüm egy  Eau de Toilette (kód: 42785  Kiszerelés: 50ml /Minta kódja: 41771) melynek szívjegyében az ártatlanság és a nyugalom szimbóluma, a fehér orgona dominál. Nőies, kifinomult illat nyugalmat, harmóniát sugall, az ámbra és a narancsvirág együttes aromája boldogságot áraszt, a citrom, ibolya, jázmin és alapjegyben az indiai szantálfa aroma vannak még jelen az illatban.

Személyes kedvenc, már a régi megjelenése óta, egy időre eltűnt a katalógusból, amit nagyon hiányoltam én is, de nem régiben újra visszatért edt formában, az illat és kiszerelés nem változott. Egy igazán vibráló, virágos-gyümölcsös illat, mindig jókedvre derít. Igazi aromaterápiaként hat, én levegő frissítésre is használom, vagy párologtatásra, így folyamatosan jó kedélyt kelt a környezetemben. Mivel nem tudni, hogy jelenleg még mennyi ideig lesz a katalógusban, érdemes betankolni belőle, főleg mikor nagyon jó akcióban van!

Elegáns, nőies kiszerelés

A kiszerelés egy elegáns csillagformájú üvegcse. A parfüm a 2000-es évek elején jelent meg először a katalógusban, akkor még ha jól emlékszem eau de parfum koncentrációban egy ideig, később áttértek edt-re, és  a jelenleg kapható koncentráció is eau de toilette. De ennek ellenére egész nap érezhető, intenzív, vibráló illat. Az üveg kupakja alatt akkor még egy piros szalag is volt Lucia felirattal. A mostani kiszerelésnél ezt már régen elhagyták, de a lényeg a beltartalom, ami ennyi idő alatt sem változott.

A parfüm ihletője

Az illatot a Svéd országban hagyománnyá vált  Szent Lucia, a fényhozó tiszteletére rendezett fesztivál ihlette. A fesztivált is a „fény ünnepe”-ként tartják számon, így a fény elhozatalát, a ragyogást, egy új élet kezdetét ünneplik. Mindez megnyilvánul a Lucia parfümben, egy ragyogó, reménytkeltő, depressziót elűző illat. A Lucia ünnep egy karácsony előtti készülődésre hangolódó rendezvénysorozat, a meghittségre, reménységre hangolódás jellemzi, és mindez a parfümben is érezhetően megjelenik.

 


Az illat aktuális árainak  megtekintéséhez, lapozd fel az aktuális Oriflame katalógust.

Ha nincs katalógusban, kattints az „Online rendelek” gombra, ahol mindig az aktuális árat látod. 

Regisztráció után 20% kedvezménnyel is megrendelhető!

error: Tartalom védett!!