Következő Oriflame katalógus

Következő Oriflame katalógus

Következő Oriflame katalógus

Fedezd fel a várható újdonságokat és akciókat a 2024.márc.5. és 25. között érvényes következő Oriflame katalógusban!

A szépség világa sosem áll meg, és most lehetőséged van betekintést nyerni a február eleji elkövetkező katalógusba. Tarts lépést az új trendekkel és változásokkal, hogy mindig a legfrissebb és legjobb termékeket használhasd, és személyiségedet kifejezheted.

A szépségápolás terén az új trendek gyorsan előtérbe kerülnek, és fontos, hogy mindig naprakész legyél. Az Oriflame katalógusa lehetőséget nyújt arra, hogy első kézből értesülj a 2024-es év márciusi újdonságairól, Nőnapi ajánlatairól. (tovább…)

Aktuális Oriflame katalógus

Aktuális Oriflame katalógus

Aktuális Oriflame katalógus 2024.febr.13. és márc.4.

Aktuális Oriflame katalógus: mindig egy új izgalmas időszakot jelent a szépség és bőrápolás kedvelőinek. A 2024 év harmadik katalógus időszak sem kivétel. Jónéhány új termékkel pl: Miss Giordani Floral Eau de Parfum és fantasztikus Nőnapi ajánlatokkal várja az Oriflame rajongóit. Ha Te is szereted a minőségi kozmetikumokat és bőrápolási termékeket, akkor ez az időszak a számodra is a kihagyhatatlanok egyike!

A  közelgő tavaszi szezon minden évben hoz valami új meglepetést az életünkbe. Az aktuális Oriflame katalógusban is a tavaszi megújulásra készült meglepetések tárházát találhatod meg. Az új termékek és kedvezmények mellett az Oriflame a legfrissebb szépségtrendeket is felvonultatja, hogy mindig lépést tarts a divattal és az igényekkel.

(tovább…)

Oriflame minikatalógus 2024

Oriflame minikatalógus 2024

Oriflame minikatalógus aktuális –  ajánlatok – érvényes 2024. jan. 23. –  február 12. között!

Ez az Oriflame minikatalógus január végi, február eleji kiadása! Ez a katalógus is tele van exkluzív ajánlatokkal, amelyek kifutó és/vagy leárazott termékeket tartalmaznak. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfrissítsd a szépségápolási készletedet a téli időszakra!

A  minikatalógus  lehetőséget nyújt arra, hogy olyan termékeket rendelj, amelyek esetleg már kifutóban vannak vagy korábban Magyarországon nem voltak elérhetők, vagy csak korábbi promóciókban szerepeltek. (tovább…)

Amber Elixir Crystal Eau de Parfüm

Amber Elixir Crystal Eau de Parfüm

Amber Elixir Crystal Eau de Parfum – tengeries csillogás…

Az Amber Elixir Crystal Eau de Parfüm ( Termékkód: 33044, Kiszerelés: 50ml, Minta kódja: 33045) a 2017/7-es Oriflame katalógus óta kapható az Oriflame illat kínálatban. Exkluzív illat, egy egy exkluzív kiszerelésű üvegben, már maga a csomagolás is a tengeries hangulatra inspirál. Megjelenése óta népszerűségnek örvend a különleges illatkedvelők körében.

(tovább…)